Teamleider gezocht?

Teamleider gezocht?

Vind de professional bij SkyWalker

Geen 9-tot-5-mentaliteit, een echte teamplayer, een ‘uitdagende functie’… Met dit soort stoffige teksten val je bij jouw ideale medewerker niet meer op. Om een goede teamleider voor jouw customer service te werven, moet je als werkgever tegenwoordig echt opvallen. Dit doe je met behulp van SkyWalker.

Wij zijn al sinds 2007 specialist werving & selectie, executive search, detachering, interim management en recruitment in het customer service vakgebied. Heeft jouw organisatie dus een vacature voor een (tijdelijke) teamleider openstaan, maar niet de tijd, kennis, kanalen of het netwerk om het proces van werving & selectie in gang te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Elke manager van een klantenservice, callcenter of klantcontactcenter wil uiteraard een goede teamleider voor zijn of haar afdeling. Voor wij actief voor je op zoek gaan, is het belangrijk dat je weet wat je precies zoekt. Je kunt bij SkyWalker terecht voor:

Vind de ideale teamleider voor jou customer service

Vind een goede teamleider met behulp van SkyWalker

De zoektocht naar een goede teamleider hoeft niet moeilijk te zijn. Beschik je zelf niet over de tijd en middelen om te werven, dan kun je het wervings- en selectieproces uitbesteden aan SkyWalker, de specialist in bemiddeling in het customer service vakgebied.

Wij kennen de sector namelijk als geen ander en helpen jou altijd aan een teamleider of tijdelijke teamleider die past bij de vacature én jouw organisatie. Wij maken goede matches, geven jou en de kandidaten de volledige aandacht en bieden een scherp tarief. Zo weet je zeker dat je de beste kandidaten in huis haalt.

Dit is SkyWalker:

 • Uitgebreid netwerk
 • Database van meer dan 7.500 customer service professionals
 • Vakinhoudelijke kennis
 • Ruime ervaring
 • Altijd het beste aanbod van teamleiders
 • Specifieke wervingskanalen

Werving & selectie van een geschikte teamleider

Een teamleider customer service staat sterk in zijn schoenen, is communicatief vaardig en weet de klantenservice medewerkers te motiveren en inspireren om hun werkzaamheden (nog) beter uit te voeren.

Met de werving & selectie van een goede teamleider nemen wij jou het gehele proces uit handen. Op die manier kun jij je als manager richten op de andere prioriteiten in de organisatie en leveren wij jou geschikte kandidaten aan. Wel is het belangrijk om na te denken over welke taken de teamleider customer service moet gaan vervullen en welke competenties jij belangrijk vindt. Op die manier maken wij de juiste match.

De mogelijkheden van detachering en detavast

Heb je een vacature openstaan voor een tijdelijke teamleider ? Bijvoorbeeld voor:

 • Vervanging van ziekte of zwangerschap
 • Speciale opdrachten waar specifieke kennis voor nodig is
 • Een functie die op korte termijn ingevuld moet worden

Dan biedt detachering en een eventueel vervolg naar loondienst op de eigen loonlijst via een detavast constructie uitkomst. Bij detachering is de customer service teamleider de gedetacheerde. Deze professional blijft bij SkyWalker in dienst en wordt vervolgens aan jou, de werkgever, doorgeleend. Alle HR-zaken, evenals de verloning, regelen wij.

Ben je juist op zoek naar een goede teamleider voor een vaste aanstelling, maar wil je wat langer de kans krijgen om deze professional te beoordelen? Dan is de detavast constructie ideaal. Dit is eigenlijk een detacheringsovereenkomst met de mogelijkheid tot een eventuele overname in de toekomst.

Interim recruitment: altijd een ervaren interim teamleider via SkyWalker

Een customer service is altijd hectisch. Daardoor kan je op zoek zijn naar nieuwe customer service professionals, maar heb je wellicht niet de tijd om deze te werven. Wij helpen je met de inzet van interim recruitment. Hiermee zetten wij interim teamleiders in die beschikken over specifieke ervaring binnen de customer service. Deze professionals huur je in voor een bepaalde periode, zodat je de werving van teamleads voor jouw klantenservice naar een hoger niveau kan tillen.

Ook kun je een interim teamleider inschakelen om voor een bepaalde periode de klantenservice medewerkers mee te nemen in een verandering. Een nieuwe vaste teamleider kan het dan op een afgesproken tijdstip overnemen. Daarnaast is een interim teamleider ideaal als je huidige teamleider onverhoopt uitvalt.

Download het gratis whitepaper “Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?”

Een teamleider tijdelijk kan zich snel aanpassen aan de organisatie
Teamleider gezocht voor specifieke periodes zoals bij:

 • Piekperiodes, bijvoorbeeld rond de feestdagen
 • Een nieuwe afdeling opbouwen
 • Een nieuw product lanceren
 • Zwangerschap of ziekte opvangen

Dan kun je kiezen voor een tijdelijke teamleider. Met een teamleider voor tijdelijk mag je er vanuit gaan dat hij of zij gewend is om zich snel en flexibel aan te passen aan de organisatie. Bovendien zijn er nog veel meer voordelen:

 • Een ruime werkervaring in het customer service vakgebied
 • Onbevooroordeelde blik op de operatie
 • Brengt in korte tijd kennis en ervaring van buiten naar binnen in de organisatie
 • Geen langdurige contacten, dus een flexibele oplossing

Neem contact met ons op

Teamleiders voor klantcontact

Bij jouw zoektocht naar een goede teamleider customer service, een tijdelijke teamleider of de mogelijkheden voor een detachering en detavast, helpt SkyWalker je graag.

Geef bijvoorbeeld het wervings- en selectieproces uit handen voor een teamleider klantcontact zoals een teamlead:

 • Customer service
 • Callcenter
 • Servicedesk, Helpdesk en Customer Support
 • Klantcontactcenter
 • Burgerzaken
 • Publiekszaken
 • Klantenservice
 • Customer care

Wat vinden anderen van SkyWalker?

Heb je interesse in de interessante mogelijkheden die SkyWalker je te bieden heeft, maar wil je graag weten hoe andere werkgevers de samenwerking hebben ervaren? Lees dan eens onze referenties.

Zo schakelden onder andere de bedrijven Tele2, Office Depot en XS4ALL de hulp van SkyWalker in. En met succes!

Goede teamleiders altijd via SkyWalker

Met een actief netwerk van organisaties, experts, brancheverenigingen en vakmedia vinden wij altijd snel en efficiënt een goede teamleider of tijdelijke teamleider die het beste past bij jouw organisatie.

Uiteraard onderhouden wij nauw contact met werkgevers en kandidaten en gaan wij net zo lang door totdat wij de juiste match hebben gemaakt. Kies voor een exclusieve opdracht van SkyWalker en profiteer van onze volledige aandacht, kritische blik en ruime expertise,  tegen uiteraard een scherp tarief.

Teamleider gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op