Over ons

Over ons

Wij zijn SkyWalker, sinds 2007 dé specialist in recruitment binnen het customer service vakgebied. Groeit jouw customer service afdeling en wordt het aantal fte alsmaar meer of valt jouw huidige teamleider uit door ziekte of verlof? Wat de aanleiding ook is, wij helpen jou aan de beste teamleiders, zodat jouw customer service naar een (nog) hoger niveau getild wordt.

Ben jij zelf een ervaren customer service professional en ben je op zoek naar een teamleider vacature? Ook dan helpt SkyWalker je graag. Kijk hiervoor bij aanbod van vacatures.

Onze missie

Het is onze missie om Nederland een beetje klantvriendelijker en beter bereikbaar te maken. We geloven dat door te werven met de meest relevante wervingskanalen en te selecteren met vakinhoudelijke kennis, altijd de beste professionals uit het vakgebied op de juiste plek terechtkomen. Wij geloven dat organisaties nog steeds veel tijd verspillen aan eigen werving, terwijl hun prioriteiten ergens anders zouden moeten liggen.

Omdat wij weten wat teamleiders nodig hebben om optimaal te functioneren, kunnen wij jou helpen om medewerkers op de juiste plek in te zetten. Dit draagt bij aan onze missie waarbij servicebeleving en klantvriendelijkheid centraal staan. Bij ons geldt dan ook dagelijks: “The sky is the limit!” Wij gaan tot het uiterste om de beste match tussen werkgever en kandidaat te maken.

Vind een geschikte teamleider

Wat doen we?

Vind je het te tijdrovend om zelf de werving en selectie van een teamleider customer service te doen? Besteed het dan uit aan SkyWalker. Wij ontzorgen jou compleet, want wij nemen je het volledige werving- en selectieproces van een teamleider uit handen.

Als specialist in recruitment, interim management en detachering voor customer service kennen wij de behoeften van zowel de werkgever als de werknemer. In een exclusieve opdracht waar jij alle aandacht krijgt, vinden wij binnen no time de teamleider die het beste past bij jouw organisatie.

Wij beschikken over een grote database van meer dan 7.500 customer service professionals en een zeer uitgebreid netwerk. Ook gebruiken wij specifieke en unieke wervingskanalen. Denk hierbij aan de meest moderne recruitmenttechnologie gebaseerd op state-of-the-art Artificial Intelligence en ons eigen online vakblad Klantcontact.nl.

Kies je voor SkyWalker, dan kies je voor:

  • Ruime ervaring in het customer service vakgebied
  • Uitgebreid netwerk
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Grote database
  • Specifieke wervingskanalen

Download het gratis whitepaper “Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?”

Over de oprichter en een stukje historie

De oprichter van SkyWalker is Fun Zeegers. Voordat hij SkyWalker in 2007 oprichtte, had hij al 10 jaar ervaring binnen het customer service vakgebied.

Met hun ruime ervaring weten zowel Fun als zijn collega’s als geen ander wat er speelt in de branche. Bovendien groeide (en groeit!) SkyWalker in de loop der jaren uit tot een bekende en ervaren arbeidsbemiddelaar voor professionals in middle management- en staffuncties in het customer service vakgebied.

SkyWalker startte in Roermond, verhuisde al snel naar Den Bosch en vestigde zich in 2015 centraal in Nederland in de regio Utrecht. Sinds 2019 is SkyWalker gehuisvest in Vianen.

Wat anderen over SkyWalker zeggen?

Aan wie kun je beter vragen hoe het samenwerken is met SkyWalker dan aan organisaties die samenwerken met SkyWalker? Wij vroegen onder andere Carglass, Tele2 en Equipe naar hun ervaringen met SkyWalker. Hier kwam uit naar voren dat ze vooral de duidelijke communicatie, het uitgebreide netwerk, het advies op maat en korte lijnen erg kunnen waarderen. Lees snel alle uitgebreide referenties.

Neem contact op met SkyWalker