Over ons

Over ons

Over ons

Je bent op de website www.teamleiders.nl omdat je meer wilt weten over teamleiders: van recruitment tot de waarde van een teamleider, van de verschillende soorten teamleiders tot praktische tips. Wat het ook is, je bent bij ons op de goede plek.

Teamleiders zijn belangrijk

Wij zijn SkyWalker, sinds 2007 dé specialist voor recruitment binnen het customer service vakgebied. Wij komen zelf uit het vak, dus weten precies wat er speelt in het callcenter. Teamleiders worden vaak onderschat, maar niet door ons. Wij bemiddelen de beste teamleiders die er zijn. We snappen dat de teamleider een belangrijke rol heeft binnen customer service, hij verbindt management, klant en medewerker met elkaar. Omdat we zelf een uitgebreide achtergrond in customer service hebben, weten we wat een goede teamleider waard is.

Handige info voor teamleiders

Het liefst wil je zo lang mogelijk samenwerken met je
teamleiders. Je bindt ze aan je door een goed salaris, maar zeker ook door ze
een fijne werkomgeving te bieden. Je leest bij ons alles over:

  • Tips om de juiste teamleider te vinden
  • Tijdelijke of vaste teamleiders inhuren
  • De waarde van een teamleider

Omdat wij weten wat teamleiders nodig hebben om optimaal te functioneren kunnen we jou helpen om je mensen op de juiste plek in te zetten. Dit draagt bij aan de missie van SkyWalker: Nederland klantvriendelijker en beter bereikbaar maken.

Download het gratis whitepaper: ‘Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?’

Een goede teamleider is goud waard

Wij weten één ding zeker: een goede teamleider is goud waard! Een goede teamleider brengt veel voordelen met zich mee:

  • Gezonde werksfeer
  • Grip op verloop en verzuim
  • Hoge medewerkerstevredenheid
  • Hoge klanttevredenheid
  • Efficiënte werkwijze
  • Een frisse blik op klantbeleving

Als professional in customer service snap je precies wat we bedoelen. Binnen je organisatie heb je er veel profijt van om de goede mensen op de juiste plek neer te zetten. Met de hulp van SkyWalker vind je die ijzersterke teamleiders en til je jouw callcenter naar een hoger niveau.

Op zoek naar goede teamleiders?

Kies voor kwaliteit met de beste teamleiders voor jouw klantenservice. Vind je het te tijdrovend om zelf de werving en selectie te doen? Besteed het dan uit aan ons. Wij vinden voor jou de teamleider die niet alleen een kei in zijn of haar vak is, maar die ook nog eens goed past binnen de organisatie. Of het nu gaat om overheid, e-commerce of telemarketing: ze vinden altijd de juiste kandidaten voor je! Neem contact op met onze ervaren recruiters en ontdek wat SkyWalker voor je kan doen.

Vind hier teamleiders voor jouw klantenservice afdeling