Diensten

Diensten

Wij vinden de beste teamleider voor jouw organisatie

Je zoekt één of misschien wel meerdere nieuwe teamleaders voor je callcenter. In die zoektocht ben je niet de enige en je wilt niet dat je concurrent de beste mensen voor je neus wegkaapt. Als je goed voorbereid op zoek gaat heb je de grootste kans om de beste teamleaders voor je customer service aan te trekken. SkyWalker is sinds 2007 dé specialist in recruitment, executive search en interim management voor customer service en wij vinden de beste teamleider voor je.

Tips om de perfecte teamleader te vinden

Iedere manager van een callcenter wil het neusje van de zalm onder de teamleiders voor zijn afdeling. Voor we actief op zoek gaan, is het belangrijk dat je weet wat je precies nodig hebt. Je bent bij SkyWalker aan het goede adres voor:

Werving en selectie
Interim management 
Detachering

Hoe werf je een goede teamleider?

Stoffige teksten vol clichés als geen 9-tot-5-mentaliteit en teamplayer zijn passé. Je wilt opvallen bij jouw ideale medewerker. Wij denken met je mee, zodat je een goed profiel opstelt dat jouw ideale teamleider aanspreekt. Ben je op zoek naar twintigers, dan moet je niet aankomen met ellenlange beschrijvingen vol jargon. Vertel ze duidelijk wat je verwacht:

  • Je werkt graag met strakke targets
  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je blijft rustig en gefocust in een drukke werkomgeving

Als je de vacature specifiek maakt, heb je meer kans om de juiste teamleader binnen te halen. Het maakt je werving- en selectieproces ook nog eens efficiënter.

Wat heb je te bieden?

Van telemarketing tot webshops: overal zijn goede
teamleaders meer dan welkom. Zorg dus dat jij eruit springt met je aanbod. Ook hier geldt weer: hoe concreter, hoe beter. Wat vindt jouw ideale medewerker belangrijk? Waarvoor komt hij ’s ochtends zijn bed uit? We bespreken samen wat je precies aanbiedt:

  • Werktijden
  • Extra’s zoals bonussen, lekker eten en leuke events
  • Een aantrekkelijk salaris
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Is het een tijdelijke of vaste job?
Download het gratis whitepaper: Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?

Tip: Doe wat je belooft

Yes, je hebt een nieuwe teamleader aangenomen waar je heel enthousiast over bent. Hij is klaar om aan de slag te gaan in het dynamische callcenter. En dan blijkt de praktijk vooral te bestaan uit meetings en meeluistersessies. Wacht even, dat was niet wat je beloofd had. Let goed op dat je niet alleen je beloftes nakomt, maar dat je ook zorgt dat je nieuwe teamleader in een uitdagende en prettige werkomgeving belandt. Zorg dat hij zich welkom voelt en de ruimte krijgt om zijn draai te vinden.

Waar vind je de perfecte teamleader voor je callcenter?

Je weet na het lezen van deze pagina precies waar je op moet letten, dus de zoektocht naar een nieuwe teamleader kan echt beginnen. De eerste stap is: ga je zelf werven of besteed je het uit? Als je kiest voor uitbesteden is SkyWalker als dé specialist in recruitment voor customer service de beste keuze. Wij kennen het vakgebied als geen ander en helpen jou aan de teamleader die past bij de vacature én de organisatie. Met scherpe tarieven, uitstekende kwaliteit en onze volledige aandacht weet je zeker dat je de beste kandidaten in huis haalt.

Vind hier de perfecte teamleader voor jouw bedrijf