Kandidaten

Stern

‘In korte tijd de juiste kandidaten geselecteerd, professionals van hoge kwaliteit en een ontzettend prettige samenwerking’

Stern is een van de grote automotiveconcerns in Nederland en is onderdeel van Hedin Mobility Group AB. Wij vertegenwoordigen mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault en Volvo, met ruim 70 dealervestigingen. Bij ons zijn er mogelijkheden om een auto te kopen, te leasen en te huren. Daarnaast verzorgen wij schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en bandenwissel van je wagen.

Onze klantenservice speelt een sleutelrol in het dagelijkse klantcontact. Wij streven er altijd naar om elk contact zo goed en snel mogelijk af te handelen. Daarom was ik op zoek naar een partij die zowel de automotivebranche als de klantenservicebranche goed kent en mij teamleiders van goede kwaliteit kon leveren. Hierdoor kwam ik uit bij SkyWalker.

De recruiters van SkyWalker luisteren goed naar je wensen als je op zoek bent naar teamleiders, ze doen een uitgebreid en zorgvuldig vooronderzoek en beschikken over een groot netwerk. Hierdoor wist SkyWalker in korte tijd de juiste kandidaten voor de vacatures van teamleider te selecteren. Dit bespaarde mij zelf een lange zoektocht en een hoop tijd. Bovendien zijn de aangenomen professionals van hoge kwaliteit en passen deze teamleiders uitstekend bij het door ons gevraagde profiel.

De samenwerking met SkyWalker was ontzettend prettig. Er werden snelle en kordate beslissingen genomen, zodat we snel de juiste teamleiders hadden voor de vacatures!

Yvonne Lohman Manager Customer Service Center LinkedIn profiel

Neem contact met ons op

contact location image