Kandidaten

Louwman Customer Services

‘In SkyWalker hebben wij een zeer professionele partner gevonden voor het vinden en (tijdelijk) inzetten van leidinggevenden’

Louwman Customer Services (LCS) is de inhouse klantenservice van de Louwman Group. Louwman Customer Services verzorgt alle klantcontact werkzaamheden voor Toyota.nl, Suzuki.nl, Lexus.nl en BYD. Ook verzorgt LCS voor haar captive leasemaatschappij Alcredis B.V. de dienstverlening aan de (private) leaseklanten van de Louwman Group. Verder beschikt LCS over een team dat is gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen in klantcontact voor alle bedrijven van de Louwman Group. Passie om mensen te bewegen zit in het bloed, professioneel klantcontact faciliteren zit in het DNA.

De visie achter de dienstverlening van Louwman Customer Services is om in elk klantcontact een positieve bijdrage te leveren aan de bevestiging van de juiste keuze van de klant, als zij een product of dienst afnemen van een bedrijf van de Louwman Group. Oftewel: elk contact met de customer service draagt bij aan een positieve dealer- en/of merkervaring.

Hiervoor zijn wij met enige regelmaat op zoek naar professionals die op alle niveaus in onze organisatie een significante bijdrage kunnen leveren aan onze dienstverlening. Voor het werven van nieuwe customer service medewerkers werken wij samen met diverse uitzendpartners. In SkyWalker hebben wij een professionele partner gevonden voor het vinden en (tijdelijk) inzetten van leidinggevenden en stafmedewerkers.

In onze branche kom je vroeger of later vanzelf SkyWalker tegen. En dan ben je al snel gecharmeerd van de professionaliteit en enorme expertise van deze organisatie. Als wij een opdracht bij SkyWalker uitzetten, wordt er spoedig geleverd. Hierbij leveren de kwaliteit en signatuur van de kandidaten nagenoeg altijd een zeer goede match op die past bij ons team.

De transparante-, kandidaat-, én opdrachtgeversgerichte selectieprocedure is hierbij een zeer prettige werkwijze. Zo kan de kandidaat altijd spoedig bij ons starten.

In een markt waar het niet vanzelfsprekend is dat geschikte kandidaten passend bij jouw organisatie snel worden gevonden, weet SkyWalker al meer dan 5 jaar de personeelsbehoeften van Louwman Customer Services op een effectieve wijze in te vullen. Bovendien draagt ieder contact met SkyWalker bij aan een positieve leverancierservaring!

Raymond Caenen General Manager LinkedIn profiel

Neem contact met ons op

contact location image