Detachering

Detachering

Wanneer kies je voor detachering van teamleiders?

Er zijn verschillende situaties waarin je ervoor kiest om een teamleider niet direct in dienst te nemen. Bijvoorbeeld in het geval van een tijdelijke opdracht. Detachering is hiervoor een goed alternatief. We vertellen je graag meer over detachering voor teamleiders.

Wat is detachering?

Detachering houdt in dat de teamleider in dienst blijft bij het detacheringsbureau zoals SkyWalker. Alle HR-zaken worden dan door ons geregeld, net als de verloning. De teamleider wordt voor de afgesproken periode geplaatst bij een werkgever.

Wat zijn de voordelen van detachering?

Stel dat je snel goede medewerkers nodig hebt. Dan kan een werving- en selectieprocedure te tijdrovend zijn. Een professioneel detacheringsbureau zoals SkyWalker is dan de ideale oplossing. Wij hebben altijd ervaren, deskundige en flexibele teamleiders voor je klaar staan. Ze zijn inzetbaar in alle takken van customer service, van webshop tot telemarketing, van e-commerce tot de zorg.

Een bijkomend voordeel is dat deze callcenter professionals meestal op korte termijn inzetbaar zijn. En alsof dit al niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor detachering via SkyWalker, zijn er nog meer voordelen:

  • Snel de juiste teamleider voor de klantenservice
  • Ervaring binnen het vakgebied
  • Geen extra administratieve rompslomp
  • Flexibiliteit, omdat de teamleider in dienst blijft bij SkyWalker

Vraag hier gratis het whitepaper ‘Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?

Wanneer is detachering de beste oplossing?

We noemden het snel nodig hebben van een teamleider al als goede reden om voor detachering te kiezen. Je weet als geen ander hoe dynamisch de customer service wereld is. De workload en bezetting kennen pieken en dalen, waarvoor je regelmatig snel moet schakelen. Detachering is de beste oplossing in het geval van bijvoorbeeld:

  • Vervanging van ziekte of zwangerschap
  • Grote projecten
  • Speciale opdrachten die specifieke kennis of ervaring vragen
  • Vacatures die op korte termijn ingevuld moeten worden

Detacheren, hoe doe je dat?

Nu duidelijk is wanneer en waarom je kunt kiezen voor detachering van teamleiders via SkyWalker, kijken we naar de vervolgvraag: hoe vind je de beste teamleider voor jouw klantenservice?

SkyWalker heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 7500 customer service professionals. Daarnaast komen we zelf uit het vakgebied, dus we weten precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Kiezen voor een gespecialiseerd bureau als SkyWalker scheelt je een hoop tijd ten opzichte van een eigen zoektocht. Interim teamleiders rollen vaak van de ene opdracht in de andere en als ze niet weten dat je een vacature hebt, loop je ze mis. Dan kun je er maar beter een professioneel bureau voor inschakelen dat ze op tijd influistert dat er een mooie nieuwe opdracht op ze wacht!

Teamleiders detacheren? Hier vind je de beste!