Teamleiders customer service

Teamleiders customer service

Teamleiders in customer service

Customer service is de plek waar je dicht bij je klant zit en waar je ontdekt wat je klant nodig heeft. Met de juiste, ervaren teamleaders en stafmedewerkers verbeter je de customer experience en til je de klantenservice naar een hoger niveau.

Customer service op topniveau is topsport

Customer service is meer dan alleen telefoon, e-mail en chat beantwoorden, het is topsport. Voor iedere organisatie is de klantenservice het visitekaartje, of het nou gaat om een webshop, overheidsinstantie of reisorganisatie. Daarnaast is het een bron van waardevolle kennis en informatie. Dan kun je maar beter zorgen dat je de beste mensen op die plek neerzet.

Teamleiders customer service

De medewerkers met direct klantcontact zijn onmisbaar binnen je klantenservice, maar wat dacht je van een goede teamleader? Die brengt een
hoop waarde binnen de organisatie:

  • Medewerkers aansturen
  • Beheer van targets en resultaten
  • Verzuimbegeleiding
  • Een georganiseerde afdeling met fijne werksfeer
  • Motiveren van medewerkers

Door een goede balans in deze kwaliteiten creëer je een goedlopende klantenservice. Als je slim werft, trek je teamleaders aan die al deze kwaliteiten in huis hebben.

Vraag gratis het whitepaper ‘Hoe vind je de beste teamleider voor je klantenservice?’ aan!

Goede teamleiders voor je customer service, waar vind je ze?

Denk jij terwijl je dit lees: waar vind ik dan zo’n teamleider met een totaalpakket? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij zijn SkyWalker, sinds 2007 dé specialist in recruitment, executive search en interim management voor customer service. Wij kennen het vakgebied op ons duimpje en vinden voor jou de beste teamleiders customer service. Door onze ervaring kunnen we je al een eind op weg helpen.

TIP 1

Maak de functie van teamleider aantrekkelijk

Een goede teamleader is gewild en kan op veel plekken aan de slag. Zorg dat hij voor jouw organisatie kiest omdat het totaalpakket aantrekkelijk is. Denk hierbij aan:

  • Fijne werktijden
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Goede extra’s zoals incentives, uitjes en extra verlofdagen

TIP 2

Weet wat je zoekt

Misschien klinkt dat logisch, maar toch zien we vaak algemene vacatureteksten. Daar krijg je dan een berg reacties op. Hoe specifieker jouw vacaturetekst, hoe groter de kans dat je dé teamleader aantrekt.

TIP 3

Schakel hulp in om teamleiders customer service te vinden

Lukt het je zelf niet om een goede teamleader voor je customer service te vinden? Neem dan contact met ons op. De recruiters van SkyWalker hebben een uitgebreid netwerk én een database van 7.500 customer service professionals tot hun beschikking. Ook kijken we kritisch en oplossingsgericht met je mee, zodat we de beste match kunnen vinden.

Vind hier de beste teamleider voor jouw organisatie